dilluns, 30 de març del 2020

Educació Física 4t-5è-6è

Bon dia cracks!!! Avui us proposo una sèrie de reptes per fer amb... rotllos de paper higiènic!!! Bravoooooo!!!👋👋👋👋 Bé, també podeu utilitzar alguna cosa similar 😎. Els reptes són els següents:

1. Puja i baixa d'una cadira, banc... 10 vegades amb un rotllo de paper higiènic damunt el cap. Si el rotllo cau, has de començar de nou.

2. LLança el rotllo de paper enlaire i agafa´l amb les mans per l'esquena. Ho has de fer 10 vegades, no fa falta que siguin seguides.

3. Copeja el rotllo de paper higiènic alternativament amb les 2 mans (dreta-esquerra-dreta-esquerra...) 10 vegades consecutives, sense que caigui a terra!

4. Amb un rotllo de paper higiènic damunt el cap, asseu-te al terra i aixeca't 10 vegades sense que caigui.

5. Tomba't a terra panxa amunt i posa't al costat almenys 6 rotllos de paper higiènic . Agafa un rotllo, estira els braços cap enrera i deixa el rotllo a certa distància fent la 'croqueta'. Fes-ho 6 vegades, fins que hagis passat tots els rotllos a l'altre costat.

6. Tombat a terra panxa amunt i posa´t vora els peus almenys els mateixos rotllos que abans (6; si en tens més, posa'n més). Agafa un rotllo entre els peus. Eleva les cames fins que puguis agafar el rotllo amb les mans i el deixis darrera el teu cap.

Eh! Si pensau en algun repte més, faceu-lo i ja mos contareu. Força màquines!!!💪💪💪💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada